İSTANBUL / GÜNGÖREN - İzzet Ünver Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ock

Filistin temalı resim yarışmamızda amaca uygunluk, yaratıcılık, resim tekniğini uygulama, kompozisyon ve özgünlük kriterlerini baz alarak yapılan değerlendirmede 12/A sınıfından katılan öğrencimiz Emani Hammadeh birinci olmuştur. Kendisini tebrik ederiz. Katılan tüm öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Belirli bir sıralama olmaksızın yarışmaya katılan resimler:

1- Emani Hammadeh (12/A)

2- Raha Mery (11/A)

3- Hale Amir (10/A)

4- İman Barutçuoğlu (10/A)

5- Fatma Zehra Gevrek ( 10/A)

6- Muhammet Kenan Güney (11/A FS)

7- Suden Acar (9/A)

8- Aya Zeytun ( 10/A)

Ock

Öğrencilerimizle Merter Veysel Karani Camii'ni ziyaret ettik. Cami İmamı Mehmet Şenyiğit hocamıza ve Güngören Müftülüğü Gençlik Kolları Başkanı Numan Türkan hocamıza misafirperverliklerinden ötürü çok teşekkür ederiz.

Ock

Filistin'e Yardım adına düzenlediğimiz kermeste görev alan öğretmen ve öğrencilerimizle Güngören Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğünün davetine icabet ettik. Güneştepe Kız Kur'an Kursuna ve Gençlik Koordinatörlüğüne teşekkür ederiz.

Ock

Bisiklet Kulübündeki öğretmen ve öğrencilerimiz okulumuzun bahçesinde bisiklet sürme etkinliği gerçekleştirmiştir.

#Sağlıklıyaşamiçinbisikletsür

Okulumuzda düzenlenen sınıflar arası İHL Meslek Dersleri Bilgi Yarışmasında;

9. sınıflardan 9-AFS ( Merve Dolaş, Hümeyra Dolaş, Hamsa Hamzeh)

10. sınıflardan 10-G(Eyüp Ensar Yaşar, Wesam Halef, Abdülkerim Hammami)

11. sınıflardan 11-AFS (Mustafa Sarıcan,Hansa Sabbagh,Büşra Usta)

12. sınıflardan 12-E ( Beşşar Ali, Muhammed Yezen Bozgeyik) sınıfları birinci olmuştur. Yarışmaya katılan öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının daim olmasını temenni ederiz.

Ock

Okul Rehber Öretmenlerimiz Derya Yazıcı ve Hamza Bilgin tarafından öğrencilerimize konferans salonumuzda "Teknojoji Bağımlılığı" başlıklı seminer verildi.

Ock

Okulumuz İhl Meslek Dersleri Öğretmeni Filiz Gönüllü öncülüğünde her cuma günü okul konferans salonunda düzenlenen cuma sohbetlerimiz devam etmektedir. Öncesinde belirlenen konular üzerine çalışma yapan öğrencilerimiz cuma günleri sohbetlerini arkadaşlarına sunmaktadır.

Ara

Okulumuz İhl Meslek Dersleri Öğretmeni Yaşar Tekin'in duasıyla kermesimizin açılışını gerçekleştirdik. İki gün boyunca sabah 10.00'da başlayıp 17.00'da sona eren kermesimize başta Güngören İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ferhat ÖZTÜRK, Güngören İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, Okul Müdürleri, Güngören Ram Müdürü, Güngören Müftüsü ve birçok öğretmen katılım sağladı.

Ayrıca Bosna Hersek'in 'Cazin' bölgesine bulunan Kardeş Okulumuzun Müdürü Enes Bey, bir öğretmen ile kermesimizde bulunarak bizleri çok mutlu ettiler.

Birçok öğrencinin ve çevre insanımızın da katıldığı kermeste harika bir manevi atmosfer oluştu. Kermeste görev alan okul öğrencilerimiz büyük bir özveri ile kermes öncesi, kermes anı ve sonrasında gayretle çalıştılar. Onlara destek veren okul öğretmenlerimiz de büyük fedakarlıkta bulundular.

Süreç öncesinde, süreç anında ve sonrasında desteğini bizlerden esirgemeyen Okul Müdürümüz Harun SÜMBÜL'e ve süreçte her zaman yanımızda olan Müdür Yardımcımız Remziye KIRTIL'a, kermeste görev alan okul öğretmenlerimizden Canan GÜCÜYENER'e, Nagehan KÜRÜM'e, Tuğba BİLGİN'e, Ayşe DOĞAN'a, Seval SARIKAYA KAÇAK'a, Sümeyra DURSUNOĞLU'a, Şeyma Nur AYDIN'a, Arzu YILMAZ'a ve öğrencilerimize canı gönülden teşekkür ederiz.

Kermese katkı sunan herkese teşekkür ederiz.

Allah (cc) yapılan hayırların kabulünü nasip eylesin.

Amin Ya Rab.

Ara

Filistin'e Yardım Kermesimize Davetlisiniz.

Tem

DİN ÖĞRETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNÜN  PROJESİ KAPSAMINDA OKLULUMUZDA OKUMA KÜLTÜRÜNÜN GELİŞTİRİLMESİ İÇİN ÖĞRENCİLERDEN OLUŞAN GRUPLARLA KİTAP OKUMA FAALİYETİ YAPILMIŞTIR. ÖĞRENCİNİN DÜŞÜNCE DÜNYASINDA OLUMLU ETKİLERİ OLAN BU PROJE İLE ÖĞRENCİLERİMİZ YENİ KİTAP VE YAZARLARLA TANIŞMIŞTIR.