İSTANBUL / GÜNGÖREN - İzzet Ünver Anadolu İmam Hatip Lisesi

Harun SÜMBÜL - Okul Müdürü

1964 Niksar, Tokat’ta doğdu. İlk-orta ve liseyi Niksar’da bitirdi. Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden 1989 yılında mezun oldu. Kısa bir süre diyanet işlerinde çalıştıktan sonra MEB’e geçiş yaptı. MEB’e bağlı çeşitli liselerde öğretmenlik ve idarecilik yaptıktan sonra 2012 Eylül’ünde Güngören İzzet Ünver Anadolu İmam Hatip Lisesine kurucu müdür olarak atandı. 2014 yılında da kadrolu olarak aynı okula atandı. İstanbul Aydın Üniversitesinde “Ortaöğretim Öğrencilerinin Şiddet ve Suça Yönelmesini Önlemede Yerel Yönetimlerin Rolü” adlı tezi ile de 2011 yılında yüksek lisansını tamamladı. 2019 yılında da Anadolu Üniversitesi Adalet Meslek Yüksek Okulunu bitirdi. Çeşitli dergi ve sitelerde yayımlanmış makaleleri bulunmaktadır. Evli ve iki çocuk babasıdır.