İSTANBUL / GÜNGÖREN - İzzet Ünver Anadolu İmam Hatip Lisesi

HEDEF YKS 2024 EYLÜL-EKİM AYLARI EYLEM PLANLARI

EYLÜL EYLEM PLANI

Ø Okuldaki "Hedef YKS  " koordinatörünün, kurum mebbis bilgileriyle sisteme kaydının yapılması.
Bu işlemden sonra koordinatörün KTS'ye kendi mebbis bilgileri ile girişinin ve devamında; süreç takibinin koordinatör tarafından sağlanması.

Ø Okul web sayfasında Hedef YKS projesine ait bir menünün açılması. Yapılacak çalışmaların bu menü altında yayınlanması.

Ø Ekim ayı itibariyle 12. sınıfta okuyan öğrencilerden Destekleme Yetiştirme Kurslarına Katılan toplam öğrenci sayısını girilmesi.

Ø  12. sınıf öğrencilerine yönelik  2023-2024  üniversite hazırlık programının hazırlanması

Ø Okul akademik takip komisyonunun (Her zümre dahil edilerek)  oluşturulması. Hedef Koordinatörü ve Akademik Takip Komisyonu tarafından “HEDEF YKS ÜNİVERSİTE HAZIRLIK PROGRAMI YILLIK EYLEM PLANI” nın oluşturulması.

Ø “HEDEF YKS ÜNİVERSİTE HAZIRLIK PROGRAMI” ile İlgili Afiş, Broşür, Sosyal Medya Çalışmalarının Gerçekleştirilmesi. Oluşturulan içeriklerin okul web sitesinde yer alan HEDEF YKS ile ilgili alanda yayınlanması.

Ø KTS'ye Veri Girişinin Yapılması
a.Sorumlu koordinatörün Mebbis bilgileriyle sisteme giriş kaydının yapılması.
b. KTS'de belirtilen aylık hedeflerin uygulanması ve ay sonunda sisteme rapor girişinin yapılması.

Ø Hedef YKS Okul  koordinatörünün Hedef YKS 2023 Faaliyet sunusunu indirip  okul öğretmenlerine  faaiyet sunusunun gerçekleştirilmesi.

EKİM EYLEM PLANI

Ø Okul akademik takip komisyonu tarafından "2023-2024 Üniversite Hazırlık Programı Yıllık Eylem Planı"nın oluşturması.

Ø Hedef YKS 2023-2024 üniversite hazırlık programının tanıtım çalışmalarının yapılması.
a. Öğretmen bilgilendirme çalışması.
b. Öğrenci bilgilendirme çalışması.
c. Veli bilgilendirme çalışması.

Ø Ekim ayı itibariyle DYK'ya başvuran öğrenci sayılarının sisteme girişinin yapılması.

Ø DYK'dan sorumlu müdür yardımcısı tarafından "Hedef YKS " klasörü oluşturularak aşağıda belirtilen dosyaların tutulmasının sağlanması.
a. Okul tarafından hazırlanan üniversite hazırlık programı eylem planını
b. DYK kapsamında açılmış derslere ait kurs planları
c. DYK'na başvuran öğrenci listesi, kurs açılan sınıf listeleri ve görev yapan öğretmen listesi.

Ø Üniversite Hazırlık Programıyla İlgili

Afiş Broşür, Sosyal medya  Çalışmalarının Gerçekleştirilmesi